Dit onderdeel van de webstek is gewijd aan de activiteiten en publicaties die Paul ontwikkelde tijdens de periode dat hij verbonden was aan de Universiteit Gent als hoogleraar (vanaf 1999 voltijds, vanaf 1994 tot 1998 deeltijds). In deze periode richtte hij zijn eigen onderzoeksgroep op, met de naam "Sociale Veiligheidsanalyse" (SVA). Wanneer hij in 2012 op emeritaat gaat zal deze onderzoeksgroep opgaan in het "Institute for International Research on Criminal Policy" (IRCP). 




Klik op de aangeduide periode of het jaar in onderstaande tabel om de bibliografische lijst te raadplegen.

De navolgende publicaties (geschreven tijdens mijn emeritaat) kan je hier raadplegen.


In deze rubriek tref je de wetenschappelijke bijdragen aan die Paul schreef in de periode dat hij werkzaam was aan UGent vanaf 1999 tot 2011.

In de onderliggende subrubrieken staan ze allen chronologisch opgesomd. Het is een handig werkinstrument voor iemand die op zoek is naar een specifieke publicatie. Op de onderlijnde publicaties kan je klikken om de tekst te downloaden. Dan kom je in mijn persoonlijk profiel op "Researchgate" terecht, waar je de publicatie kan raadplegen indien beschikbaar. Diegenen die toegang hebben tot het UGent "Repository" kunnen ook daar opzoekingen verrichten.